open

UGERNE OP TIL LØBET

Deltag i fællestræning

Hver lørdag op til løbet, tilbyder vi gratis løbetræning med professionelle løbecoaches fra Running26 (og du må gerne tage en ven eller veninde med!).

Running26s træningsprincipper er baseret på at skabe en sjov og social træning baseret på intervaller, hvor ALLE kan være med. Du får pulsen op og lærer at blive en bedre og stærkere løber, så du kan putte mere afveksling ind i din egen løbetræning.

 

Fællestræningen varer en time med start og slut ved Ravelinen, Torvegade 79 på Christianshavn. Vi mødes lidt før kl. 9.00 og starter ud præcis kl. 9.00.

Vigtigt!
Tilmeld dig træningen på YOU RUNs Facebook side, så du får en besked om eventuelle ændringer, og så Running26 ved, hvor mange trænere, de skal stille med.

Dagene op til løbet

Afhentning af startnummer

Det er muligt at afhente startnummer til YOU RUN lørdag d. 2. maj fra 10-15 i vores telt ved målområdet på Søren Kierkegaards Plads. Vi anbefaler, at du henter dit startnummer lørdag, da vi ved, der bliver pres på søndag morgen, hvor du kan hente startnummer fra kl. 8.00

Det er dit eget ansvar at hente dit startnummer. For at få udleveret startnummer, skal den mail der sendes til alle løbere syv dage før løbet fremvises enten som print eller på telefonen. Så er du forhindret, kan du sende en ven, men han eller hun skal kunne fremvise mailen.

Aftal mødested og medbring varmt tøj

Har du heppere med, så aftal et sted at mødes med dem efter løbet. Tænk på, at det godt kan tage 10-15 minutter fra du kommer i mål, til du har fået taget foto, fået din bagage og fundet jeres mødested i målområdet.

Du kommer i mål med den bedste, varme følelse i kroppen af at have gjort en forskel. Følelsen bliver der i lang tid, men varmen forsvinder lige så stille.

Så for at få både underholdning, mad og hygge med andre YOU RUNners med, så sørg for at have en ekstra trøje eller to med. Der er ikke noget værre end at fryse!

På løbsdagen

Løbsstart

YOU RUN skydes i gang af to omgange, så alle deltagere starter ikke på samme tid, men forskudt i to overordnede hold.

Løber du halvmaraton, skal du afsted i første hold, som starter 9.30. Løber du kvartmaraton, starter du kl. 10.00.

Når du kommer i mål

Lige efter du løber over målstregen, kommer du ind i en zone, hvor der kun er løbere. Her får du et fortjent klap på skulderen, din personlige medalje og vi tager et skarpt finisher foto af dig.

Billedet får du mulighed for at downloade i høj opløsning via et link i den mail vi sender dig med din officielle sluttid søndag aften.

Herefter er det ud og hente bagage og finde dine venner eller familien, og opleve alle de ting målområdet byder på.

Ude på ruten

På vej rundt på ruten, løber du igennem alle de underholdende og farverige zoner, som giver energi og smil på læben hele vejen rundt.

Derudover er der også en forplejningszone på ruten, når du er nået halvvejs igennem. Her vil der være en snack, der giver energi og selvfølgelig væske i form af vand og energidrik.

Oplevelser efter du har løbet

Der er mulighed for at opleve underholdning og nyde mad i målområdet. Så modsat andre løb, hvor de fleste tager tager hjem kort efter målstregen er krydset, så afsæt et par timer til at få de ekstra dimensioner med, som målområdet giver mulighed for.

Se alle oplevelserne i målområdet >>