open


Scleroseforeningen

Scleroseforeningen arbejder for at sikre de 16.000 danskere med sclerose og deres pårørende de bedst mulige vilkår. Tre ud af fire, der får konstateret sclerose, er kvinder, som typisk rammes før de fylder 40 år. Sclerose angriber centralnervesystemet, og følgerne kan blive så invaliderende, at hjernen ikke længere kan fortælle benene, at de skal gå. Scleroseforeningen finansierer en stor del af dansk scleroseforskning, og der er hårdt brug forskning, for årsagen til sclerose er endnu ukendt.

Når du løber YOU RUN for Scleroseforeningen, er du med til at sikre, at medlemmer af foreningen fortsat kan få gratis samtaler med socialrådgivere og psykologer i hele landet. Du er med til at udbrede kendskabet til sclerose, så dem, der kæmper med sygdommen hver dag, ikke også skal kæmpe mod fordomme. Og du hjælper med at finansiere den forskning, der er så vigtig, for at vi kan nå vores største drøm: at udrydde sygdommen.

Løb for denne sag

Scleroseforeningen
Poul Bundgaardsvej 1
2500 Valby

Tlf. 36 46 36 46
Mail: info@scleroseforeningen.dk

Ved at vælge os støtter du kampen mod sclerose!

Scleroseforeningen hjælper de 16.000 danskere, der lever med sclerose. Vores største drøm er en dag at udrydde sygdommen.
Hjælp os på vej til at nå drømmen: Løb for Scleroseforeningen

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 26. april 2020.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag