open


Psoriasisforeningen

Der er brug for mere fokus på psoriasis i Danmark, da mange ikke ved nok om sygdommen og hvilke konsekvenser den kan have, hvis ikke den rette behandling gives. Psoriasis kan være alt fra en tør plet i hovedbunden til en invaliderende sygdom, der både kan vise sig i leddene, huden og have en masse følgesygdomme med sig. Sygdommen rammer store som små, og debuterer oftest i teenagealderen.

Næsten halvdelen med psoriasis i huden udvikler psoriasis i leddene. Og halvdelen udvikler mindst en følgesygdom. Som fx diabetes, hjerte/karsygdomme eller depression. Psoriasis kan gøre ondt – rigtig ondt. Både i form af smerter, men også pga. fordomme og dårligt selvværd.

Vi ønsker, at psoriasis ikke skal være en forhindring, som det er for mange i dag. Derfor er der brug for en højere politisk prioritering, sundhedsfagligt fokus, oplysning til hr og fru Danmark, samt åbenhed og accept. Ved at støtte os ved YOU RUN hjælper du med at overkomme de forhindringer og hjælper os til at gøre en forskel. Vejen er lang, men viljen er stor, så vi skal nok komme i mål – med din hjælp.

Løb for denne sag

Psoriasisforeningen
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Tlf. 36 75 54 00
Mail: psoriasis@psoriasis.dk

Du forbedrer livsvilkårene for de mere end 165.000 psoriasisramte

Psoriasisforeningen løber hver dag stærkt for at støtte forskning, udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt, og gøre livet bedre med psoriasis. Din støtte vil være en masse skridt i den rigtige retning for at forbedre livsvilkårene for de mere end 165.000 psoriasisramte og deres pårørende.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 28. april 2019.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag