open


PlanBørnefonden

Det er ikke for børn at være barn i verdens fattigste lande. Slet ikke, hvis man er pige. Voldtægter, graviditeter og børneægteskaber er desværre stadig hverdag for helt unge piger. Næsten hvert andet sekund bliver en mindreårig pige giftet bort. Det kæmper PlanBørnefonden for at få stoppet. En pige har ret til at være barn og gå i skole. For når en pige får lov til at gennemføre en uddannelse, øger hun muligheden for at forsørge sig selv, blive gift senere og få færre børn. Det er nøglen til udvikling.

Løb for PlanBørnefonden og hjælp os med at give piger en tryg opvækst, uddannelse og indflydelse på de beslutninger, der vedrører deres liv. Sammen gør vi håb til en plan.

Løb for denne sag

PlanBørnefonden
Mimersgade 47, 4.
2200 København N.
Tlf. 70 22 12 11
Mail: mail@planbornefonden.dk

Når du løber for PlanBørnefonden, så løber du for pigerne i Kenya

Vi sikrer, din donation støtter pigerne direkte. For hver 100 kroner, du samler ind, giver du fem piger genanvendelige bind. Det vil ændre deres fremtid.

Brug gerne #StøtPigerne på sociale medier. Vi glæder os til at se dig til YOU RUN.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 28. april 2019.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag