open


PlanBørnefonden

PlanBørnefonden er en af Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisationer. Vi arbejder langsigtet i verdens mest skrøbelige og udsatte områder for at sikre børn og unges rettigheder og skabe lige muligheder for alle uanset køn​.

Bondo er et af de fattigste distrikter i Kenya. Her handler hverdagen for de fleste om overlevelse, og familierne har ikke råd til bind eller tamponer til deres døtre. Det betyder, at mange piger dropper ud af skolen, når de kommer i puberteten, da de bløder igennem deres skoleuniform og ikke har noget sted at vaske sig eller skifte tøj.

Pigerne bruger avispapir eller gammelt tøj, når de har menstruation. Det resulterer i en ekstrem sårbarhed over for infektioner og sygdomme.
PlanBørnefonden støtter pigerne med genanvendelige bind og etablering af separate latriner på skoler, så pigerne kan vaske sig uden forstyrrelser og følelsen af skam.
Hjælp os med at gøre en forskel, og løb for pigerne i Kenya – sammen sikrer vi, at de kan blive i skolen og træder samtidig ét skridt tættere på ligestilling.

Løb for denne sag

PlanBørnefonden
Mimersgade 47, 4.
2200 København N.
Tlf. 70 22 12 11
Mail: mail@planbornefonden.dk

Når du løber for PlanBørnefonden, så løber du for pigerne i Kenya

Vi sikrer, at din donation støtter pigerne direkte. For hver 100 kroner, du samler ind, giver du fem piger genanvendelige bind i 2 år.

Brug gerne #STØTPIGERNE på sociale medier. Vi glæder os til at se dig til YOU RUN.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 26. april 2020.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag