open


Make-A-Wish Danmark

Vi opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme, fordi vi ved, at det gør en forskel. Når Mille får en tur til New York, eller når Rebecca og Oliver får en tur til Disneyland - eller Nana møder sit store idol Rasmus Seebach, så er det en meget stærk oplevelse, som giver dem en tro på fremtiden og energien til at kæmpe videre mod deres sygdom.

Et opfyldt ønske er ikke nemlig ikke bare en enkelt sjov dag, der varer til solen går ned. Det er en dag, der aldrig rigtig hører op. Det kan man ikke løbe fra … så løb med os til YOU RUN.

I Make-A-Wish Danmark er der 140 frivillige og 2 deltidsansatte, og vi er en del af den internationale Make-A-Wish-organisation, der siden 1980 har opfyldt ønsker for mere end 450.000 børn med livstruende sygdomme over hele verden. Heraf cirka 1.800 ønsker i Danmark.

Løb for denne sag

Make-A-Wish Danmark
Stamholmen 110
2650 Hvidovre
Tlf. 86 36 33 31
Mail: info@onskefonden.dk

Ved at vælge os kan vi opfylde ønsker for endnu flere børn med en livstruende sygdom!

I Make-A-Wish Danmark er vi 140 frivillige og 2 deltidsansatte, og vi er en del af den internationale Make-A-Wish-organisation, som gennem de sidste 37 år har opfyldt ønsker for mere end 420.000 børn med livstruende sygdomme over hele verden

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 26. april 2020.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag