open


HortonForeningen

HortonForeningen, Danmarks patientforening for hovedpineramte, står altid klar med råd og vejledning. For os har den enkelte patient til enhver tid førsteprioritet, og vi tilbyder derfor samtaler med alle, der måtte ønske det.

Som patientforening arbejder vi konstant på at skaffe de bedst mulige forhold for hovedpineramte. Det gør vi bl.a. ved at oplyse om sygdommene og vejlede om behandlingsmulighederne. At blive ramt af en kronisk hovedpinesygdom er for de fleste en stor omvæltning, der ikke kun påvirker patienten selv, men i høj grad også de pårørende og arbejdspladsen eller uddannelsesstedet.

Vi vil gerne hjælpe så mange som muligt med at komme igennem denne fase.

Løb for denne sag

HortonForeningen
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Tlf. 23 24 26 43
Mail: formand@hortonforeningen.dk

Din støtte hjælper Hovedpineramte

Som patientforening arbejder vi konstant på at skaffe de bedst mulige forhold for hovedpinepatienter. Det gør vi bl.a. ved at oplyse om sygdommene og vejlede om behandlingsmulighederne. At blive ramt af en kronisk hovedpinesygdom er for de fleste en stor omvæltning, der ikke kun påvirker patienten selv, men i høj grad også de pårørende samt arbejdspladsen eller uddannelsesstedet. Vi vil gerne hjælpe så mange som muligt med at komme igennem denne fase.

Hovedpinesygdomme er en af såkaldte ”usynlige” sygdomme derfor har din støtte stor betydning.

Tak for din støtte ved at løbe for os.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 28. april 2019.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag