open


GirlTalk

Danmark har en udfordring i forhold til mistrivsel blandt piger og unge kvinder. I den nationale sundhedsprofil 2017 er det 23,8 % af kvinderne i alderen 16-24 år, der har et dårligt mentalt helbred, og mere end 40 % har et højt stressniveau. Det er vi nødt til at gøre noget ved!
På GirlTalk møder vi de unge kvinder og piger i dagligdagen og taler med dem om deres mistrivsel, og vi arbejder utrætteligt for at styrke pigerne og kvindernes selvværd og give hjælp til dem, der har brug for det.

Når du løber for GirlTalk er du med at til at sikre, at de unge kvinder og piger har nogen at tale med i GirlTalks gratis og anonyme SMS- og chatrådgivning. Du er med til at give pigerne en livline og en kontakt til en frivillig på GirlTalk, som vil fortælle den enkelte pige, hvor værdifuld hun er.

Løb med GirlTalk og udbred budskabet: #alleharbrugforenattalemed, #duerværdifuld, #sisterhood

Løb for denne sag

GirlTalk
Bygmestervej 10, 1.tv
2400 København NV

Tlf: 31573685
Mail: info@girltalk.dk

RÅDGIVNING MED HJERTET

For blot 150 kr. kan du give en pige en samtale i GirlTalks ungerådgivning, og den samtale kan være med til at forandre den piges liv.
Løb for GirlTalk og vær med til at forandre 1 piges liv, 2 pigers liv, eller måske 10 unge pigers liv for altid.

#SISTERHOOD #ALLEHARBRUGFORENATTALEMED #DUERVÆRDIFULD

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 26. april 2020.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag