open


Gadens Børn

Gadens Børn har gennem de sidste 6 år arbejdet i et af Indiens store slumområder. Vi har set, hvilke forhold hjemløse børn og unge lever under. Vi har set 14-årige piger gøre sig klar til at gå på arbejde i red light distriktet, vi har set børn ned til seksårsalderen sniffe lim for ikke at mærke sulten, og vi har set børn, der er ofre for vold og overgreb. Størstedelen af de børn, vi møder, bor i et skur eller på selve gaden. De sover på jorden med frygten for overgreb og kidnapning hængende over sig. De tigger, stjæler eller arbejder under kummerlige forhold for at skaffe penge til mad. Gadens Børn hjælper børnene. Gennem vores projekter tilbyder vi dem skolegang, mad, omsorg og sundhedsydelser. Og vi ser, hvor lidt der skal til for at gøre en forskel. Løb for børnene og hjælp os med at hjælpe dem. Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe én.

Løb for denne sag

Gadens Børn
c/o NTG
Hammerholmen 47
2650 Hvidovre
Tlf.nr. 40 505 509
Mail: info@gadensboern.org

Et trygt hjem

Gadens Børn driver tre skoler og et sundhedscenter. Vi har i mange år ønsket at starte vores eget børnehjem, så vi kan tilbyde de værst stillede børn et permanent, stabilt og trygt hjem. Processen har været svær, men et nyt samarbejde med en lokal NGO har endelig gjort det muligt. Løb for Gadens Børn og hjælp os med at indsamle penge til at etablere vores nye børnehjem. Du samler ind til varme senge, dyner, puder, køkkenudstyr, legetøj, maling til væggene og til, at vi kan ansætte omsorgsfulde og dygtige pædagoger, der kan skabe trygge, kærlige og faste rammer for børnene. Gennem os, giver du et barn mulighed for et liv væk fra gaden.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 28. april 2019.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag