open


Danske Sømands- og Udlandskirker

Vi er tilstede for de 250.000 danskere, der bor i udlandet eller arbejder i den danske handelsflåde. Vi er der både ved glædelige begivenheder, men også i de svære krisesituationer og som en del af beredskabet.

Vores udsendte præster betjener danskere, dansksindede og søfolk uden for landets grænser 48 steder i verden året rundt. Præsterne afholder gudstjenester, men er også uundværlige ved livets store begivenheder som dåb, konfirmation, vielser, og når vi begraver eller bisætter vores kære uden for Danmark. Præsterne og skibsassistenterne i sømandskirkerne har årligt 1.500 skibsbesøg på danskflagede skibe, hvor de yder en kæmpe indsats for søfolkene. Også turister, backpackere, au-pairs og udstationerede gør brug af de danske kirker i udlandet.

Løb for denne sag

Danske Sømands- og Udlandskirker
Smallegade 47
2000 Frederiksberg

Tlf. 70 26 18 28
Mail: kontor@dsuk.dk

Når du er langt væk hjemmefra

Ved at støtte Danske Sømands- og Udlandskirker bidrager du til, at vi kan være til for de mange danskere uden for Danmark. For nok er de langt væk, men de er ikke alene.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 26. april 2020.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag