open


Alzheimerforeningen

Næsten en halv million danskeres hverdag er berørt af demens – enten fordi de selv har en demenssygdom, eller fordi de er nære pårørende, venner eller kollegaer til en person med demens, og hvert år kommer 14-15.000 nye tilfælde af demens til.

Alzheimerforeningen arbejder for at bekæmpe demenssygdomme og for at forbedre vilkårene for mennesker med demens og deres pårørende ved at:
- Rådgive, via den uafhængige og landsdækkende telefonrådgivning, Demenslinien.

- Støtte og hjælpe mennesker med en demenssygdom og deres pårørende via støttegrupper, demenscaféer, Demensvenner, ferieophold og sorggrupper for børn.

- Oplyse og informere om livet med demens via udgivelser af medlemsblade, nyhedsbreve mm.

- Sætte demenssagen på dagsordenen, ved kampagner og pressearbejde, for at forbedre forholdende for demensramte og medvirke til at fjerne de tabuer der stadig eksisterer.

- Indsamle midler til forskning i Alzheimers Sygdom og andre demenssygdomme.

Løb for denne sag

Alzheimerforeningen
Løngangstræde 25, 4. sal
1468 København K
Tlf. 39 40 04 88
Mail: post@alzheimer.dk

Ingen bør stå alene med demens

Hver eneste time i døgnet er der en dansker, der får Alzheimers eller en anden alvorlig demenssygdom. Det er forfærdeligt for dem, der rammes og for deres familier. For der findes endnu ingen kur, der kan stoppe sygdommen. Men du kan holde liv i håbet og støtte op om forskning i demenssygdomme og støtte kampen for bedre behandling til dem, der allerede har sygdommen.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 26. april 2020.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag