open

Tidtagning

Tidtagning

Der vil kun være tidtagning af løbsdeltagere og ikke Walk-deltagere.

Tidtagningen af løberne varetages af Ultimate Sport Service via en integreret chip i dit startnummer. Chippen må ikke fjernes fra startnummeret og heller ikke bøjes. Det er ikke muligt at bruge egen tidtagningschip. Det er vigtigt, at dit startnummer til enhver tid sidder synligt på brystet. Er startnummeret ikke placeret korrekt, kan det hindre registreringen af mellemtider og sluttid.

Walk-deltagere får startnummer uden tidtagningschip, men placering af startnummeret foran på brystet er stadig vigtigt af hensyn til genkendelse ved fotografering på ruten.

Tidsgrænse

Løbets tidsgrænse er 90 minutter netto (dvs. fra løber passerer startstregen) for 10 km løbere og 45 minutter for 5 km-løbere. For Walk-deltagere er tidsgrænsen 90 minutter.

Af hensyn til trafik og broåbninger vil ruteofficials efter disse tidspunkter påbegynde ophævelse af trafikafspærringer, fjernelse af ruteafmærkninger, forplejningszoner, tidtagningsudstyr mv.

Uanset din tid og dit tempo vil vi hjælpe alle godt og sikkert tilbage til målområdet. Henvend dig evt. til en ruteofficial eller samaritter, hvis du har brug for hjælp.