open

OPLEVELSER PÅ RUTEN

Hele YOU RUN ruten rundt om Inderhavnen kommer til at bestå af oplevelseszoner, hvor både løbere og tilskuere kan få en ekstra oplevelse.

Herunder følger en kort beskrivelse af hver zone – men intet slår selvfølgelig at opleve det selv, så kom og hep på dagen, hvis ikke du løber med i år.

 

Vi har fordelt zonerne jævnt henover ruten, så du som løber hele tiden kan se frem til næste oplevelse.

For tilskuere betyder det også, at der er noget ekstra at kigge på, og langt de fleste zoner er der mulighed for selv at tage aktiv del i løjerne.

MEDVIND BY HUSQVARNA

Her er der alle muligheder for at få vind i håret og fart på. Når du løber gennem medvindszonen får du medvind sponseret af Husqvarna.

 HVOR & FOR HVEM

Zonen ligger på Kalvebod Brygge lige før Fisketorvet og er sjov for både løbere og publikum. Det er også et godt sted at nyde en plet i solen og se alle løberne løbe over Bryggebroen.

BROOKS CHEERLEADING

Der er fuld knald på hepperiet, når vores erfarne cheerleaders sørger for både energi og betagende koreografier.

Denne zone er en oplevelse for både cheerleaders, tilskuere og løbere. Rig mulighed for at lære et par nye dansetrin og få et smil med til ruten.

HVOR & FOR HVEM

- Cheerleader zonen er sponsoreret af skomærket Brooks.

- Zonen ligger på Islands Brygge.

- Zonen er for alle og starter cirka 10.30 når de første løbere når til Islands Brygge, og hepper indtil sidste løber er løbet forbi.

WET WILD WEST

Var vandet i forplejningszonen ikke nok, får du her muligheden for en lettere overrisling af 6 vandpistolskydende cowboydere.

Hvis du er i god tid, kan du udfordre til duel, men husk, at de skyder før de spørger.

HVOR & FOR HVEM

De vandpistolskydende cowboys har nogle gange brug for en pause i skyderiet, så udover at være sjovt at kigge på, kan det være, at du er heldig at blive vandcowboy for en dag.

Wet Wild West ligger ved Brobergsgade på Christianshavn - skråt over vandet fra Wilders Plads

BROOKS SUPERHELTE

Hvis du husker “djævlefiguren” fra Tour de France, der hvert år løber med rytterne op ad bjerget, så forestil dig 6 superhelte under mottoet “Run Happy” følge dig på vej, tilbyde dig vand og superenergi til at øge tempoet op mod målstregen.

Power Rangers har meldt deres ankomst sammen med SpiderMan - og rygtet vil vide, at vi også ser en populær italiensk blikkenslager!

HVOR & FOR HVEM

Endnu en zone, der er sjov at kigge på som publikum, og som giver mulighed for at øge hepningsgraden for de super seje YOU RUNners.

Zonen ligger lige før opløbet til målområdet.

SOUNDBOKS SURPRISE

Løb igennem en stribe højttalere, der afspiller hver deres lyd, når du bryder laserstrålen.

Måske overraskes du af en brølende ko, tilråb fra et fyldt stadion eller andre sjove sound gimmicks. SoundBoks har gjort det muligt at du kan give dine ører én på opleveren.

HVOR & FOR HVEM

SoundBoks Surprise ligger lige ved Operaen foran det grønne område. Perfekt til at nyde en medbragt kildevand og sandwich, eller måske dele en plade chokolade og se løbernes reaktion på de sjove lyde.

GØGL I GADEN

Denne zone indeholder gøgl og gak. Vores dygtige gøglere optræder med jonglering, djævlespil, balancerende tallerkner og alskens andre tricks og kunster.

Er du en gøgler, så kom forbi og gøgl med - og vil du se, om du har en fremtid som gøgler, så har du chancen.

HVOR & FOR HVEM

Gøgl i Gaden foregår lige ved Christianshavns Torv tæt på Sydende Samba og Wet Wild West, så det er et oplagt sted, hvis man vil opleve flere af zonerne, og gerne vil kunne nå tilbage til målområdet til præmieoverrækkelsen.

KAJAK HEP

Ved Kalvebod Bølge er ruten smal og dermed med en lille risiko for at ryge i baljen. Vi har kajakroere i vandet, så det er sikkert, hvis uheldet er ude. Til gengæld hujer og hepper de, så du kommer hurtigt forbi.

HVOR & FOR HVEM

- Kalvebod Bølge på Kalvebod Brygge

- Mest for løberne

BOBLEBALLADE

Her løber du igennem et hav af sæbebobler og vælger selvfølgelig selv om du vil gøre en lille afstikker for at jagte en af de større sæbebobler, eller blot mærke alle de små bobler, der rammer dig blidt.

Vi får brug for børn og barnlige sjæle til at hjælpe os med at puste farverige sæbebobler ud over ruten. Et godt sted for familierne at heppe.

HVOR & FOR HVEM

Dette er en sjov og aktiv zone, hvor vi giver plads til at publikum kan tage aktiv del.

Så mød frem og hjælp med at få det til at boble af glæde, så vi skaber god stemning til YOU RUN.

- Islands Brygge ved Kulturhuset

SYDENDE SAMBA

Få ekstra fart i benene fra sambamusikkens energiske rytmer og de dygtige danseres flotte moves. Det bliver som at løbe forbi et karneval, der giver dig et skud energi til at holde tempoet.

 HVOR & FOR HVEM

Er du til musik og show, så er det her du skal søge hen. Mariposa Samba Group sørger for at spille og danse under hele løbet og indtil den sidste løber er forbi Christianshavn.

Sambazonen kan du opleve i Prinsessegade på Christianshavn

HIGH FIVE ZONEN

Her møder du en stor flok high fivers, som sørger for du kan få ladet kroppen op med tilkendegivelser.

Vi satser på at uddele mange tusinde high fives under løbet, så skal du ikke løbe, men har nogle highfives til overs, så kom forbi og del ud af dem til nogen, der har fortjent det. Alle kan være med.

 

Denne zone er en sjov tilskueraktivitet. Alle kan være med, og det er en super sjov måde at tage imod løberne på. Tag ti minutter eller giv den gas en halv time; alle er velkomne. Vi har bogstaveligt talt brug for en hånd!

Zonen ligger ved Bodenhoffs Plads tæt på Trangravsbroen.

FORPLEJNINGSZONE

Lige ved midtvejsmærket på YOU RUN rundstrækningen, er det tid til forplejning. Vi byder på vand, Maxim energidrik og frugt, der klar til indtagelse, så du er hurtigt videre.

Men YOU RUNs forplejningszone er ikke helt normal...så vær forberedt på gratis kram og noget, der giver dig et smil på læben, så du kommer videre i godt humør.

HVOR & FOR HVEM

Forplejningszonen ligger ved halvvejsmærket og henvender sig primært til løberne. Men netop fordi nogle stopper op og får et smil på læben, er det godt sted at snuppe et billede til scrapbogen.