open

Gode
indsamlingsråd

Vælg din sag

Når du tilmelder dig YOU RUN, skal du vælge hvilken af de velgørenhedsorganisationer vi samarbejder med, du vil løbe for. De penge du samler ind via din indsamlingsside går til at gøre en forskel for mennesker, der har særlig brug for din hjælp. Det er alle vigtige sager, så vælg den du har en personlig relationer til eller brænder mest for.

Når du har tilmeldt dig YOU RUN får du din helt egen indsamlingsside, som du kan sende til dine venner, kolleger og familie. Her kan de læse om din motivation for at løbe YOU RUN for den sag du har valgt og følge med i din indsamling.

Indsamlingsmål

Når du opretter din indsamlingsside, sætter du et indsamlingsmål. Du kan altid hæve indsamlingsmålet, så hellere sætte et realistisk mål på fx 2.000,- og så hæve det, når du når det. Det giver også en god anledning til at fortælle om din indsamling, at du nu er gået over dit første mål, og derfor sætter et nyt højere mål.

Fordi de indsamlede midler gør en stor forskel, vil vi gerne give en anerkendelse for en ekstra indsats. Derfor har vi sat nogle anerkendelsesmål, som udløser særlige YOU RUN merchandise, som du får sammen med dit startnummer.

Gør din indsamling relevant

Når din indsamling er kommet i gang, er det naturligt, at donationerne går lidt ned i tempo. Det er her det er godt, hvis du kan gøre din indsamling relevant igen, ved fx at melde ud, at du hæver dit indsamlingsmål - og måske at du vil gøre en særlig ting, hvis du når dit nye højere mål. Det kan være du vil løbe iklædt et kostume, skrive navnene på alle dine støtter på benene eller hoppe i havnen efter løbet. Du skal selvfølgelig gøre noget, der passer for dig og som passer til YOU RUN - men skriv gerne til os, hvis du pønser på noget sjovt.

Kickstart din indsamling

Det er vores erfaring at de bedste indsamlinger starter med, at man som indsamler viser man er seriøs og virkelig tror på sagen, ved at give den første donation selv. Derefter er det meget lettere for dine venner at støtte dig med en donation. Donationerne er fradragsberettiget efter gældende skatteregler.

Vi ved også, at personlige henvendelser er dét, der virker bedst. Så send dine venner, familie og kolleger en personlig mail eller besked, hvor du gør opmærksom på, at du gerne vil have deres hjælp til at nå dit mål på din indsamling til en god sag.

Anerkendelser

Indsamler du 400 kr. får du en lækker YOU RUN halsedisse, ved 1.200 kr. får du vores lækre langærmet løbe t-shirt og indsamler du 3.000 kr. deltager du i lodtrækningen af forskellige gavekort. Alt sammen som anerkendelse af, at du har gjort en særlig stor indsats for din sag.

Sig tak

En af de allervigtigste ting - ud over at du meldte dig til YOU RUN - er at sige tak for donationen til dem, der støtter dig. Du kan sende en personlig tak til dem, du dem du kender - eller måske fremhæve dem i en facebook kommentar med en hjertelig tak. Når din indsamling har nået sin slutdato, kan du sende en opdatering til alle, der har bidraget - men husk den personlige hilsen; den betyder meget for dine donorer.

Inviter dine donorer til YOU RUN oplevelsen

Inviter dine donorer til at heppe dig frem ved YOU RUN. Der er flere gode steder på ruten (start/mål området, Kgs. Nytorv, Christianshavns Torv, Islands Brygge, Kalvebod Bølge), hvor der er god stemning og mulighed for at heppe på de forbipasserende løbere.

I start/målområdet er der masser af mulighed for at hænge ud sammen, efter du er kommet i mål, og vi arrangerer specielle oplevelser kun for donorer på dagen.