open


Natteravnene

Løb en tur – så vi kan få flere Natteravne ud at gå!

Find løbeskoene frem, ring til vennerne og kom ud og løb en tur, hvor du samtidig støtter Natteravnenes arbejde.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling gennem dit personlige netværk. Du løber enten 5 km, 10 km eller et halvmaraton på en smuk rute i Københavns Inderhavn søndag d. 30. april 2017.

Natteravnene er ildsjæle og ansvarlige voksne, som ved deres tilstedeværelse arbejder for at skabe øget tryghed, trivsel og livsglæde i nattelivet. Natteravnene er der for de unge, der har brug for hjælp, når de for eksempel har drukket for meget, er havnet i en konflikt eller blot har brug for en voksen at tale med.

Løb for denne sag

Natteravnene
Olivia Hansens Gade 2
1799 København V
Tlf. 70 12 12 99
Mail: natteravnene@socialtansvar.dk

Ved at vælge os kan vi hjælpe flere børn og unge i nattelivet!

Vi er 4.000 frivillige landet over fordelt på ca. 140 lokale foreninger. Din støtte går til Natteravnenes landsdækkende arbejde med at drive hjemmesider og intranet, support til de lokale foreninger, oprettelse af nye foreninger, hvervning, uddannelse og videreuddannelse af Natteravne, landsmøder, materialer, merchandise mv.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 30. april 2017.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag