open


LittleBigHelp

Mange udsatte børn og kvinder i Indien drømmer om en anderledes tilværelse, hvor hver dag ikke er en kamp for at blive mæt, for at finde arbejde, eller for at kunne sikre sine børn en lysere fremtid.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling, og løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn søndag d. 30. april 2017 – og din indsamling går direkte til at bringe udsatte børn og kvinder i Indien nærmere deres drømme.

Din donation vil gå til børn og kvinder på følgende projekter:

På LittleBigHelps trygge centre i 3 af Kolkatas slum, deltager 90 ude-af-skole børn i et skoleforberedelsesforløb og får et dagligt måltid. Lektiehjælp til skolebørn og oplysningsarbejde i de lokale slumområder er andre vigtige indsatsområder af dette projekt for at sikre at børnene bliver i skole og ikke bliver brugt som arbejdskraft eller gift væk som børn.

LittleBigHelps uddannelsescentre for kvinder, har til formål at styrke marginaliserede kvinder socialt og økonomisk. Gennem projekterne tilbydes kvinderne erhvervsrettet undervisning med fokus på smykkefremstilling, skræddersyning og kosmetologi for at ruste dem med færdighederne til at skabe en indtægtskilde.

Så løb og støt op om et bedre liv for udsatte børn og kvinder så også deres drømme kan blive til virkelighed.

Løb for denne sag

LittleBigHelp
Gothersgade 105, 2. tv.
1123 København K

Tlf: 60 73 55 92
Mail: rm@littlebighelp.com

Støt LittleBigHelp og løb for at udsatte børn og kvinders drømme kan blive til virkelighed!

Vidste du at i Indien falder 40 % af alle børn fra uddannelsessystemet før de når 8. klasse! Gennem vores projekter støtter LittleBigHelp udsatte børn til at starte i skole og til at BLIVE i skole så de kan bryde den sociale arv.

Indien er det 4. farligste land at være kvinde i, med 50 millioner tilfælde af barnemord eller fosterdrab af piger i løbet af de sidste tre årtier! Oplysningsarbejde omkring børne- og kvinderettigheder og at styrke kvinder socialt og økonomisk er vigtige indsatsområder af LittleBigHelps arbejde.

Ingen kan hjælpe alle, men vores overbevisning er, at alle kan hjælpe nogle. Og din støtte hjælper os godt på vej!

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 30. april 2017.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag