open


Kræftens Bekæmpelse

Løb i kampen mod kræft – en sag, som berører os alle.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling, og løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn søndag d. 30. april 2017.

I dag rammes hver 3. dansker af kræft i løbet af deres levetid, og hvert år får flere end 35.000 konstateret kræft. Kun halvdelen overlever. Derfor arbejder Kræftens Bekæmpelse med forskning i kræft. Formidling af viden om kræft til befolkningen er et andet fokusområde, da 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges blandt andet med motion og sund livsstil. Patientstøtte og hjælp til pårørende er et tredje indsatsområde.

Alle venter på det store gennembrud, som én gang for alle skal gøre det af med kræft. Det vil ikke ske i morgen, men der sker hver dag små fremskridt, som samlet gør en stor forskel. Kræftens Bekæmpelses vision er et liv uden kræft. Og når du støtter os, hjælper du med i kampen mod kræft. Så kom med og løb – for din egen skyld, og for alle dem, der rammes af kræft hver dag.

Løb for denne sag

Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf. 32 25 75 00
Mail: info@cancer.dk

Ved at vælge os støtter du kampen mod kræft!

Kun 4% af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige. Resten af indtægterne er afhængige af dig og andre, der vælger at støtte sagen.

Et arrangement som YOU RUN er derfor en vigtig kilde til midler, så vi kan fortsætte det afgørende arbejde og livsvigtige arbejde for at knække koden om kræften.

Kræftens Bekæmpelse har en række etiske retningslinjer, der skal sikre, at foreningen altid arbejder som en uafhængig og troværdig forening med suveræn beslutningsret.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 30. april 2017.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag