open


Hjerteforeningen

I Hjerteforeningen slås vi for hjertesagen – for hjerte-kar-sygdomme er fortsat verdens mest hyppige dødsårsag – det SKAL vi gøre noget ved!

Støt os i kampen og løb for livet ved velgørenhedsløbet YOU RUN. Du kan vælge at løbe alene eller som del af et hold. Du tilmelder dig nemt og kan selv vælge om distancen skal være på 5 km, 10 km eller som halvmaraton.

Løbet foregår omkring Københavns Inderhavn søndag d. 30. april 2017.

Vidste du?
At det er bevist, at et moderat fysisk aktivitetsniveau kan mindske risikoen for hjerte-kar-sygdom med 11 %, mens et højt aktivitetsniveau mindsker risikoen med 22 %.

At over halvdelen af alle danskere over 55 år rammes af en hjerte-kar-sygdom. Antallet af patienter stiger forsat og hvis vi ikke får knækket kurven, vil der være knap 500.000 danskere med hjerte-kar-sygdomme i 2020.

Løb for denne sag

Hjerteforeningen
Vognmagergade 7, 3.
1120 København K
Tlf. 70 25 00 00
Mail: post@hjerteforeningen.dk

Hver en krone tæller for Hjertesagen

I Danmark dør mere end hver fjerde dansker af en hjertekar-sygdom, og hvert år fødes ca. 500 børn med hjertesygdomme. Hjertekar-sygdomme påvirker hele familien – både børn og voksne. Det vil vi gerne ændre på, men vi har brug for din hjælp. Hver en krone kan hjælpe os til at gøre en forskel.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 30. april 2017.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag