open


Folkekirkens Nødhjælp

Løb for dem, der må løbe for livet

Snør løbeskoene, tag et par venner i hånden og få en fantastisk dag mens i sammen gør en kæmpe forskel for mennesker i nød. Og verden har brug for det. Aldrig har der været så mange mennesker på flugt fra krig og katastrofer. Næsten 60 millioner mennesker har været nødsaget til at flygte fra hverdag, familie og venner og sige farvel til det liv, de kendte.

Alene i Syrien, et af verdens brændpunkter, er op mod 14 millioner flygtet fra krigens ødelæggelse. De er fanget i konfliktens centrum og har været nødsaget til at løbe for livet – mod et håb om en bedre fremtid.

I Folkekirkens Nødhjælp hjælper vi i de udsatte nærområder. Hver dag arbejder vi for at give familier muligheden for at blive i deres hjemland frem for at flygte. Vi sørger også for mad og livsvigtig nødhjælp til de mange, der er drevet på flugt af krig og nu drømmer om at kunne vende hjem. Det er en langt og sej kamp at komme i mål, men sammen kan vi gøre en forskel og tage de vigtige skridt for at sikre verdens flygtninge en bedre fremtid. Når du løber for Folkekirkens Nødhjælp, hjælper du der, hvor nøden er størst.

Løb for denne sag

Folkekirkens Nødhjælp
Nørregade 15
1165 København K

Tlf. 33 15 28 00
Mail: yourun@dca.dk

Giv håb til mennesker på flugt

Aldrig har der været så mange mennesker på flugt fra krig og katastrofer. Næsten 60 millioner mennesker har været nødsaget til at flygte fra hverdag, familie og venner og sige farvel til det liv, de kendte.

Folkekirkens Nødhjælp hjælper i nærområderne med nødhjælp som mad, tæpper, varmeapparater, vintertøj, køkkensæt, hygiejneartikler og penge. Og vi giver psykosocial hjælp til børn og voksne på flugt fra krigen.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 30. april 2017.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag