open

Arrangør

Et ambitiøst løb

YOU RUN er et dansk velgørenhedskoncept, der kombinerer motion og muligheden for selv at stille sig forrest for en velgørenhedssag, man brænder for. Løbet afholdtes første gang i 2015 og er for 2017 udvidet med en række nye velgørenhedsorganisationer, så deltagerne nu kan vælge at løbe for Alzheimerforeningen, Folkekirkens Nødhjælp, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, LittleBigHelp, Make-A-Wish Ønskefonden, Natteravnene, Plan Danmark og Scleroseforeningen.

Ideen med at kombinere løb med indsamling online, er at gøre det lettere at samle penge ind til et godt formål. YOU RUN gør det muligt at løbe for sin sag og dermed gøre noget, der kommer flere parter til gode.

København er starten

Vi håber, vi allerede i 2018 kan introducere en eller flere byer i Vestdanmark. Vi er glade for alle de deltagere, der allerede nu kommer langvejs fra, og tager det som en indikation på, at YOU RUN og måden at indsamle på vil kunne få fodfæste flere steder i Danmark.

Team

Ledige stillinger

Vi har pt. ikke nogen ledige stilinger hos YOU RUN. Vi er dog altid interesseret i at høre fra dygtige mennesker, der kan bidrage med at løfte ambitionerne for YOU RUN i 2017 – både i København og i udlandet.

Skal vi vide, hvem du er, så skriv til os på hello@youruncopenhagen.dk

Bliv frivillig!

Vi søger nu frivillige til at hjælpe med gøre YOU RUN Copenhagen 2017 til en festlig, sjov og mindeværdig dag.

Har du hænderne, hovedet eller snakketøjet godt skruet på, så kan vi bruge dig eller dit team. Skriv en kort præsentation af dig/jer selv og send til hello@youruncopenhagen.dk.