open


SMILfonden

Hver dag kæmper en masse danske børn med alvorlige sygdomme på landets hospitaler. I SMILfonden arbejder vi for at give børnene en pause fra sygdom og SMIL på læben i en svær tid.
Vi støtter de syge børn, deres forældre og (ofte oversete) søskende med hospitalsfester, rekreation på hotel, særbesøg på børneattraktioner som Den Blå Planet og Randers Regnskov og giver store og små donationer til børneafdelingerne, som interaktive legegulve, el-ladcykler, julegaver i december og meget andet.

SMILfondens arbejde giver de syge børn en velfortjent pause fra scanninger, operationer og bekymringer, nye venner på tværs af diagnoser og ekstra kræfter til at stå imod med.

Ved at deltage i YOU RUN og gå 5 km eller løbe 5 eller 10 kilometer eller et halvmaraton for SMILfonden, er du med til at hjælpe en masse syge børn i Danmark til et bedre liv.

Løb for denne sag

SMILfonden
Brogrenen 10
2635 Ishøj
Tlf. 52 26 60 60 (telefonnr. og mobilepay)

Mail: info@smilfonden.dk

Løb med os, og hjælp os med at sprede SMIL hos syge børn på danske hospitaler

SMILfonden holder hospitalsfester på hospitaler i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Hjørring, Kolding og Esbjerg.

I 2017 har SMILfonden haft 100 syge børn, deres søskende og forældre på Den Blå Planet, i Randers Regnskov og på rekreation på Comwell Hotels i Køge og Middelfart.

SMILfonden har doneret interaktive legegulve og el-ladcykler til hospitaler i København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Hjørring og Roskilde.

Hvert år uddeler SMILfonden flere tusinde påske- og julegaver til børneafdelinger over hele landet.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 29. april 2018.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag