open


PlanBørnefonden

PlanBørnefonden er Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisation. Størrelse og styrke er afgørende, når vi hver dag kæmper for at sikre børns og unges rettigheder og muligheder i verdens mest skrøbelige områder – og specielt for pigerne, der er særlig ramt af ulighed og har få og ringe fremtidsmuligheder.

PlanBørnefonden er en del af Plan International, som er en af verdens ældste og største organisationer med fokus på børns rettigheder. Vi er til stede i flere end 70 lande i Afrika, Asien og Latinamerika.

Vi arbejder benhårdt for at børn kan klare sig, uanset hvor de er født og hvilket køn de har. At piger og drenge har samme gode muligheder og vilkår i livet er fundamentet for, at de i fremtiden sammen kan bygge et bedre lokalsamfund. Vi arbejder langsigtet med bæredygtig udvikling, så udsatte og skrøbelige samfund kan vokse sig stærke og stabile.

Mange kenyanske piger i den fattige Bondo-provins bliver hjemme fra skole, når de får deres menstruation, fordi de ikke har råd til bind. I stedet bruger de gamle aviser, tøjrester og skuresvampe, når de har deres menstruation. De risikerer at få infektioner og alvorlige følgesygdomme.

Alle pengene, du samler ind, går til genanvendelige sterile bind, som betyder, at udsatte piger i Kenya kan komme i skolen. Det øger pigernes chancer for at færdiggøre deres uddannelse og bryde ud af fattigdom.

For hver 100 kroner, du samler ind, giver du fem piger genanvendelige bind. Det vil ændre deres fremtid.

Når du løber for PlanBørnefonden, så løber du for pigerne. Brug gerne #StøtPigerne på sociale medier. Vi glæder os til at se dig til YOU RUN.

Løb for denne sag

PlanBørnefonden
Mimersgade 47, 4.
2200 København N.
Tlf. 70 22 12 11
Mail: mail@planbornefonden.dk

Når du løber for PlanBørnefonden, så løber du for pigerne i Kenya

Vi sikrer, din donation støtter pigerne direkte. For hver 100 kroner, du samler ind, giver du fem piger genanvendelige bind. Det vil ændre deres fremtid.

Brug gerne #StøtPigerne på sociale medier. Vi glæder os til at se dig til YOU RUN.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 28. april 2019.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag