open


Plan Danmark

Plan International er en af verdens største humanitære organisationer med fokus på børn. Vi arbejder i flere end 70 lande for at sikre børns rettigheder og ligestilling mellem kønnene.

Vi har et særligt fokus på piger, da de er de mest udsatte. Vores projekter involverer også drenge, familier, lokalsamfund og myndigheder.

Mange kenyanske piger i den fattige Bondo-provins bliver hjemme fra skole, når de får deres menstruation, fordi de ikke har råd til bind. I stedet bruger de gamle aviser, tøjrester og skuresvampe, når de har deres menstruation. De risikerer at få infektioner og alvorlige følgesygdomme.

Alle pengene, du samler ind, går til genanvendelige sterile bind, som betyder, at udsatte piger i Kenya kan komme i skolen. Det øger pigernes chancer for at færdiggøre deres uddannelse og bryde ud af fattigdom.
For hver 100 kroner, du samler ind, giver du fem piger genanvendelige bind. Det vil ændre deres fremtid.

Når du løber for Plan, så løber du for pigerne. Brug gerne #StøtPigerne på sociale medier. Vi glæder os til at se dig til YOU RUN.

Løb for denne sag

Plan Danmark
Borgergade 10, 2. sal
1300 København K.
Tlf. 35 30 08 00
Mail: plan@plandanmark.dk

Når du løber for Plan, så løber du for pigerne i Kenya

Vi sikrer, din donation støtter pigerne direkte. For hver 100 kroner, du samler ind, giver du fem piger genanvendelige bind. Det vil ændre deres fremtid.

Brug gerne #StøtPigerne på sociale medier. Vi glæder os til at se dig til YOU RUN.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 29. april 2018.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag