open


Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund arbejder for tilgængelighed til samfundet i både åndelig og fysisk forstand. Det gør vi ved hele tiden at gøre opmærksom på en gruppe mennesker, som, i takt med at befolkningen bliver ældre, ser ud til at vokse de kommende år. Vi arbejder på politisk niveau, men vi arbejder også på gulvet ved at engagere vores medlemmer til at gøre en forskel lokalt.

Det gør de fx ved at registrere den fysiske tilgængelighed i deres lokalområde med appen Lige Adgang, eller ved at arbejde lokalpolitisk.

Vores medlemmer er mennesker med bevægelseshandicap, og derfor kommer din støtte ud at arbejde med det samme. Vi arbejder under mantraet ’intet om os uden os’, og det har været DNA’et i vores måde at arbejde på fra starten i 1925. Det har bragt os langt, men vi vil endnu længere. Støt os i at nå det mål, og løb for os til YOU RUN 2018.

Løb for denne sag

Dansk Handicap Forbund
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Tlf. 39 29 35 55
Mail: dhf@danskhandicapforbund.dk

Din støtte hjælper mennesker med bevægelseshandicap

Din støtte ryger direkte ud til de mennesker, det handler om, og de arbejder for mennesker med bevægelseshandicap med det samme.

Lige nu arbejder Dansk Handicap Forbund med at skabe større åbenhed på arbejdsmarkedet for mennesker med bevægelseshandicap. Det gør vi sideløbende med, at vores lokalafdelinger engagerer medlemmerne med både sociale og politiske arrangementer.

Alt arbejdet sigter mod at nedbryde de fysiske og åndelige barrierer, der findes i mødet mellem mennesker med og uden handicap.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km Walk eller løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 29. april 2018.

Det er nemt at tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling. Sådan gør du:

YOU RUN Copenhagen YOU RUN Copenhagen Løb for denne sag